Skiløypene/Stiene blir stadig forbedret – men lite kommer av seg selv. Oppgraderingene skyldes i stor grad en gjeng entusiaster som legger mye fritid i arbeidet for å gi folket på Ljosland stadig flere gode opplevelser. Mer om deres arbeid kan du lese ved å klikke her >>

Klar for en skitur!

Skisesongen er nå i gang. Du kan til en hver tid holde deg oppdatert på hvor  løypemaskinene er – ved å se på kartet over. Ved å klikke på fargekodene til høyre på bildet, får du frem en oversikt som viser hvor lenge det er siden den enkelte løype ble kjørt. God tur!

Siste nytt fra tråkkerne

25.03.2017 08:15

Status lørdag morgen:

Løypemaskinen er på god vei innover løypenettet idag. Alle løyper har fine forhold, og er tenkt kjørt i dag. Det blåser friskt i fjellheimen i dag, og det er ventet at det skal øke på utover dagen, det kan føre til at noen løyper ikke blir kjørt. Dette vurderes fortløpende av løypekjører.  Vi gjør oppmerksom på at Agder Energi har starta nedtapping av Storevann. Det kan føre til overvann og tildels åpne partier på Krokevann. Vær oppmerksom i dette området! Sterk vind med de siste snøfall, har laget mye skavler. Har du tenkt deg på tur utenfor løyper så må du være oppmerksom på dette og skredfaren! Velkommen til skidag på Ljosland!!

Vi minner om at oppkjørte løyper er til skigåing. Tur til fots, med scooter eller andre framkomstmidler som ødelegger sporet bes lagt utenfor løypetraseen. Hundeeiere bes fjerne “visittkort” fra løypene. For “uorganiserte” brukere som ønsker å gi et bidrag til løypekjøringen, kan dette betales inn til  Ljosland Skisenter sin konto: 3148.07.03653 og merk innbetalingen: Frivillig bidrag til løypekjøring sesongen 16/17

Se også Agder Energi sitt kart over uttrygg is . Ljosland Skisenter har inngått avtale med Ljosland Vest Hyttevel om løypekjøring fra 2016. Alle henvendelser verdørende løyper skal gå til 91133580 eller skisenter@ljoslandinfo.no.

Grafisk kart over skiløypene